Handig hartje Oostduinkerke

Centraler kunt u niet wonen. Rustiger ook niet. Hier woont u in de residentiële Witte Burgwijk in het commerciële hart van Oostduinkerke-dorp. Winkels, een superette, horeca en diensten zoals een bankautomaat en apotheker vindt u letterlijk om de hoek. Naar zee, strand en wandeldijk is het acht minuten fietsen. Ook de bushalte is vlakbij. Eens terug thuis, overheersen de stilte en harmonie. Rustige nachten verzekerd, dus. Deze locatie aan zee heeft echt alles mee.

Proef de sfeer op onze opendeurdagen!

Zaterdag 21/5, bij voorkeur met afspraak.
Schrijf u hier in

Verrassend veelzijdig Oostduinkerke

Wie houdt van natuur, rust en goede lucht moet beslist in Oostduinkerke zijn. Wie houdt van lekker eten, winkelen of golfen ook. De populaire kustbestemming ligt naast het bruisende Nieuwpoort en staat gekend om haar garnaalvissers en de Hoge Blekker, de hoogste duin van het land. Maar ook voor een portie cultuur bent u hier aan het juiste adres. Oostduinkerke maakt goed leven makkelijk.
Neem contact op voor plannen en prijzen

Struinen door de duinen

Oostduinkerke is een deelgemeente van Koksijde en een heerlijk veelzijdige badplaats met prachtige uitgestrekte zandstranden en een ongerepte natuur. De buurt waarvan Beukenhof deel uitmaakt - de Witte Burgwijk - is een residentiële, rustige villawijk, omarmd door duinenlandschap De Witte Burg. Dat prachtig stukje natuur maakt samen met de Hoge Blekker deel uit van een beschermd duinenmassief van 240 hectare.
Klik hier voor meer info

En ... actie!

Beukenhof wordt omarmd door een beschermd duinenmassief van 240 hectare, een droom voor wandelaars. Van hieruit kunt u ook makkelijk inpikken op het fietsnetwerk of een balletje slaan in Ter Hille, een ecogolf met 27 holes op slechts enkele passen van Beukenhof. Er is een tennisclub vlakbij en in de residentie zelf kunt u fitnessen, petanquen of zwemmen in de wellnessruimte. Er worden ook regelmatig sportinstructeurs uitgenodigd om bijvoorbeeld joga- of pilatessessies te leiden.
Meer weten over de assistentiewoningen

Gastronomie & cultuur

Geen zin om te koken? In Brasserie Beukenhof is het altijd genieten, maar ook om de hoek zijn de restaurants, cafés en lunchzaken voor het uitkiezen. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Het Navigo Nationaal Visserijmuseum ligt haast in de achtertuin; het beroemde Delvauxmuseum ligt een paar kilometer verderop. Ook Kunstencentrum Ten Bogaerde, in een prachtig gerestaureerde abdijhoeve, verdient een plaatje op de agenda. Voor film, theater en expo’s kan u in Oostduinkerke zelf terecht, of in buurstad Nieuwpoort.
Maak hier een afspraak

Geïnteresseerd?
Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Of bel ons op
058 33 26 00

    [referal source]
    Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.