Handig hartje Oostduinkerke

Centraler kan je niet wonen in het gezellige hart van Oostduinkerke-dorp. Winkels, een superette, horeca en diensten zoals een bankautomaat en apotheker vind je letterlijk om de hoek. Naar zee, strand en wandeldijk is het acht minuten fietsen. Ook de bushalte is vlakbij. Thuis overheersen de rust en harmonie van de mooie tuin. Deze locatie aan zee heeft echt alles mee.

Verrassend veelzijdig Oostduinkerke

Wie houdt van natuur en goede lucht moet beslist in Oostduinkerke zijn. Wie houdt van lekker eten, winkelen of golfen ook. De populaire kustbestemming ligt naast het bruisende Nieuwpoort en staat gekend om haar garnaalvissers en de Hoge Blekker, de hoogste duin van het land. Maar ook voor een portie cultuur ben je hier aan het juiste adres. Oostduinkerke maakt goed leven makkelijk.
Neem contact op voor plannen en prijzen

Struinen door de duinen

Oostduinkerke is een deelgemeente van Koksijde en een heerlijk veelzijdige badplaats met uitgestrekte zandstranden en een ongerepte natuur. De buurt van Beukenhof, geeft uit op een prachtig duinenlandschap dat samen met de Hoge Blekker deel uitmaakt van een beschermd duinenmassief van 240 hectare. Vanuit je nieuwe thuis kan je zo de duinen instappen.
Klik hier voor meer info

Golfen, fietsen en nog meer actie

Naast wandelen kan je vanuit Beukenhof ook makkelijk inpikken op het fietsnetwerk of een balletje slaan in Ter Hille, een ecogolf met 27 holes op slechts enkele passen van de residentie. Er is een tennisclub vlakbij en in de Beukenhof zelf kan je fitnessen, petanquen of zwemmen in de wellnessruimte. Er worden ook regelmatig sportinstructeurs uitgenodigd om bijvoorbeeld yoga- of pilatessessies te leiden.
Maak hier een afspraak

Gastronomie & cultuur

In Brasserie Beukenhof is het altijd genieten, maar ook om de hoek liggen de restaurants, cafés en lunchzaken voor het uitkiezen. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Navigo Nationaal Visserijmuseum dat haast in de achtertuin ligt. Ook het Delvauxmuseum en kunstencentrum Ten Bogaerde verdienen een plaatsje op de agenda. Buurstad Nieuwpoort biedt dan weer een breed aanbod aan film, theater en expo’s.
Hier wonen? Maak een afspraak

Proef de sfeer op onze opendeurdagen!

Zaterdag 21/5, bij voorkeur met afspraak.
Schrijf u hier in

Geïnteresseerd?
Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Of bel ons op
058 33 26 00

    [referal source]
    Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.