Beukenhof, een buitengewone belevenis

Wie Beukenhof binnenstapt, wordt ondergedompeld in de exclusieve en rustgevende sfeer van een luxeresort. In Beukenhof leef je niet enkel, hier beleef je. Daar zorgen de talloze handige services en de buitengewone faciliteiten voor.  

Residentie op maat van levensgenieters 

Beukenhof ademt luxe en kwaliteit en is ontworpen op maat van levensgenieters. Met een waaier aan faciliteiten en services op maat, heeft de residentie trouwens meer weg van een boetiekhotel dan van een woon-zorgresidentie. Alles hier is voorzien om de bewoners in de watten te leggen. Ze kunnen heerlijk tafelen in Brasserie Beukenhof, een gezellig restaurant met à-la-cartemenu en groot zonneterras, en ze kunnen zich ontspannen in de volledig uitgeruste wellnessruimte met binnenzwembad, fitness, sauna en hamam. Ook de uitgestrekte tuin – mét petanquebaanis ontworpen om te genieten en de smaakvol ingerichte ontspanningsruimte nodigt uit tot een gestolen momentje met een boek, of een praatje met andere bewoners.  

Handige services 

Behalve op die uitzonderlijke faciliteiten, kunnen de bewoners ook rekenen op een resem ondersteunende diensten. Bewoners zijn hier niet enkel zeker van de beste medische zorgen, maar ze kunnen ook rekenen op poetshulp, een klusjesdienst en een strijk- en boodschappenservice om hen het leven gemakkelijk te maken  

“We maken er een zaak van om altijd aanspreekbaar te zijn voor onze bewoners”, zegt woonassistente Eveline Leleu. “Als een van onze mensen naar me toekomt, dan help ik meteen waar ik kan. Daarvoor ben ik hier ook: om de bewoners een warm gevoel te geven. Om ze blij te maken en te ondersteunen met wat ze nodig hebben. Soms voelen we ons hoteluitbaters: we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben.” 

Bewoners komen vaak naar je toe met heel concrete vragen of bekommernissen. Wil je ze snel en goed helpen, dan moet je luisteren en meedenken. Weet je, we willen onze mensen blij maken. Ze het gevoel geven dat ze hier graag zijn en dat er goed voor hen gezorgd wordt.”